• Gratis verzenden vanaf €65,-
  • Bestelling wordt binnen 24 uur verstuurd
  • Persoonlijke klantenservice

Chickies & Binkies

Beach, Street & Snow voor baby's en kinderen

SHOP BLOG


Goede voorbereiding is het halve werk

03dec
Binkies , Chickies , Snow

Na ruim 1.000 km zijn we op onze locatie in de sneeuw. Een heerlijke wintersport in het vooruitzicht. Of je nou in één keer of twee hebt gereden, de aankomstdag blijft altijd een beetje hectisch als je met kinderen reist. De kinderen zijn het stilzitten zat en moeten wennen aan hun nieuwe omgeving. Ouders moeten inchecken, skiles regelen, materiaal regelen, soms eten regelen en uiteraard de kinderen in bedwang houden. Dat valt met 3 jongens soms niet mee…..

Goede voorbereiding

Probeer de wintersport zo goed mogelijk voor te bereiden vanuit Nederland. De maanden voordat je weg gaat heb je genoeg tijd om alles tot in de puntjes voor te bereiden. Dat scheelt weer als je eenmaal op locatie bent. Bovendien is de voorpret hartstikke leuk! Je werkt vanuit Nederland langzaam met het gezin naar de wintersport toe.

Online skiles boeken

De afgelopen jaren hebben we de skilessen van onze kids geregeld en vooruit betaald achter onze laptop. Met de uitgeprinte voucher die je van de skischool krijgt is alles op de dag van aankomst snel geregeld. Erg makkelijk moet ik zeggen.

Online materiaal reserveren

De meeste wintersporters komen vaak op hetzelfde tijdstip in het skidorp. Iedereen doet op zo’n aankomstdag dezelfde dingen. Iedereen gaat tegelijk skiles, skipas en materiaal regelen. Maak het jezelf makkelijk en reserveer van te voren ook je materiaal. Reserveer vooraf vanaf je laptop, telefoon of computer voor het hele gezin de ski’s, snowboards, ski- of snowboardschoenen en skistokken. Dat is hartstikke makkelijk en scheelt bovendien een hoop geld.

Skihuren.nl

Op de website skihuren.nl selecteer je het skigebied waar je naartoe gaat en reserveer je materiaal naar keuze voor het hele gezin. Vervolgens krijg je een bevestiging van een lokaal verhuurbedrijf waar je het materiaal op kan halen. Je kan van te voren rustig een keuze maken welk snowboard of ski’s je graag wil huren. Veel makkelijker dan in steenkolen Duits of Frans in een drukke winkel duidelijk maken dat je een bepaald soort carve ski’s wilt huren of een freestyle snowboard i.p.v. een slalom snowboard.

Skihuren.nl

Groot aanbod

Skihuren.nl heeft een netwerk van 800 skiwinkels in alle bekende skidorpen in Europa. Deze winkels hebben een groot aanbod met de beste merken. Bovendien kan je het materiaal tijdens de skivakantie gratis en makkelijk ruilen indien nodig. Skihuren.nl geeft je graag deskundig advies met behulp een online chat service.

Wintersportkleding kinderen

Zorg ervoor dat je kinderen warm en waterdicht gekleed op de piste verschijnen. Zorg daarnaast voor een goede skibril en skihelm. Een goede skibril en skihelm kunnen ook bij kinderen jaren mee. Deze producten zijn te bestellen in de webshop van Chickies & Binkies, specialist in kinderkleding en -accessoires voor de wintersport.

 

Shop direct
Reageren