• Gratis verzenden vanaf €65,-
  • Bestelling wordt binnen 24 uur verstuurd
  • Persoonlijke klantenservice

Chickies & Binkies

Beach, Street & Snow voor baby's en kinderen

SHOP BLOG


Skibril voor brildragende kinderen

28okt
Beach , Binkies , Snow

Tijdens de Wintersport Open Dagen van de afgelopen weken kregen we verschillende keren de vraag welke kinder skibril er geschikt is voor kinderen om over hun gewone bril te dragen. Dat vinden wij een hele goede vraag die ongetwijfeld speelt bij meerdere ouders.

Over The Glasses

De skibrillen voor kinderen die geschikt zijn om te dragen over een reguliere bril worden gekenmerkt met de term “Over The Glasses”, oftewel OTG. Deze skibrillen voor kinderen kunnen zoals het in het Engels omschreven staat “Over de Bril” worden gedragen. Let hier dus goed op als je een skibril koopt voor je zoon of dochter die een reguliere bril draagt. Skibrillen voor kinderen met het kenmerk OTG kunnen ook gewoon door kinderen worden gedragen die niet brildragend zijn.

Smith Daredevil

Smith Optics is één van de merken die een speciaal OTG skibril heeft voor kinderen, namelijk het type Daredevil.

Anon Relapse JR. Ironman

Anon Optics

Ook het zusje van Burton, te weten Anon Optics, heeft een speciale OTG skibril voor kinderen, namelijk het type Relapse JR.

 

 

 

Skibril of Goggle voor kinderen

Een goede goggle is voor je kind erg belangrijk op de piste. De goggle beschermt het gezicht en de ogen bij het vallen of tegen de zon en wind. De brillen van Smith en Anon voor kinderen zijn zowel qua techniek als qua design van grote kwaliteit.

Reageren