• Gratis verzending vanaf €25
  • Verzending binnen 24 uur
  • Niet goed, geld terug
  • Klantenservice: 06-26130078
  • Alles op voorraad

De wintersportspecialist in skikleding voor kinderen!

SHOP BLOG

MDXONE Ski- en Snowboardharnas - Blauw

Schrijf de eerste review over dit product

MDXONE
€ 99,95
Veilig betalen met iDeal Niet goed, geld terug

Beschrijving

 

Het ski- en snowboardharnas MDXONE is een veelzijdig hulpmiddel om zelf je kind op een veilige manier te leren skien of snowboarden.

Het systeem is geschikt voor kinderen van 1 jaar oud tot 5 jaar oud, afhankelijk van de grootte van uw kind.

Dit harnas wordt veel gebruikt door ski- en snowboardscholen in Canada en is getest en goedgekeurd door de Canadese Vereniging van Snowboardinstructeurs. (CASI Canadian Association of Snowboardinstructors).

 

Het systeem bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. Een kleine rugzak (H 25 x B 23 cm x D 5 cm) met degelijke bindingen om de armen, de romp en een afneembaar stoelharnas (bindingen om de benen), welke extra ondersteuning biedt en vooral handig is voor de kleintjes.
  2. Een intrekbaar snoer van bijna 5 meter met aan het uiteinde twee elastische bundelkoorden van ca. 30 cm.

Met de intrekbare riem kun je met je duim de afstand tussen jou en je kind bepalen door een simpele druk op de stop/release-knop. Er is geen vergrendelknop aan de lijn, alleen een stopknop. Druk op de stopknop om hem/haar te vertragen, een val te voorkomen of te laten draaien. 

Wanneer u op de stopknop drukt, zal het bungeekoord langzaam uitsteken zodat het geen schokkend effect op de leerling zal hebben. Dus geen ge-jojo met je kind.

De teugels zijn vast te maken aan 3 verschillende bevestigingspunten, voor een juiste begeleiding van beginner tot gevorderde.

De rugzak biedt voldoende ruimte om de lievelingsknuffel van je kind mee te nemen, wat lekkers en een speeltje.Specificaties

Nee

Maatinformatie

Nee
SCHRIJF BEOORDELING