• Gratis verzending vanaf €25
  • Verzending binnen 24 uur
  • Niet goed, geld terug
  • Klantenservice: 06-26130078
  • Alles op voorraad

De wintersportspecialist in skikleding voor kinderen!

SHOP BLOG
686 Technical Apparel
Van hoog naar laag sorteren

686 Technical Apparel

Tijdens het samenstellen van onze collectie en het selecteren van onze vaste merken kwamen we in contact met het Amerikaanse “wintermerk” 686. 686 is wereldwijd één van de grootste, maar zeker ook coolste aanbieders van snowboard- en skikleding. Als liefhebber van verschillende boardsporten richtte Mike West in 1992 het merk 686 Technical Apparel op. De kleding van 686 is geïnspireerd op de mode in de straten van Los Angeles, alsmede de lifestyle in de bergen.  De kleding van 686 is uitermate technisch qua warmte, waterdichtheid en slijtage, maar zeker ook enorm modebewust c.q. fashionable.  De kleding van 686 is superstoer met allerlei hippe kleuren en stoere prints.

Collectie van 686 

Na het bestuderen van de catalogus van 686 zijn we erg onder de indruk geraakt van enerzijds de technische specificaties van de kleding, anderzijds het design en de stoere uitstraling van de kleding. 686 past helemaal in het concept van Chickies & Binkies. Gek genoeg is 686 in Nederland erg exclusief. Veel retailers en webshops gaan voor de zekerheid van de bekende merken die iedereen aanbiedt. Chickies & Binkies gaat voor kwaliteit, exclusiviteit en een stoere uitstraling. Wij gaan de kids collectie van 686 als één van de eerste partijen introduceren in Nederland.

686 en Chickies & Binkies 

“Jammer genoeg”  is 686 alleen actief in het ontwerp en verkoop van kleding in voor de wintermaanden. Wij hadden graag ook een zomercollectie gezien met leuke stoere shirts en dergelijke. De collectie die 686 voor kinderen heeft ontworpen bestaat uit winterjassen (skijassen en snowboardjassen), skibroeken en snowboardbroeken, hoodies en beanies. Vanaf september 2015 is het meest coole deel van deze collectie te bestellen bij Chickies & Binkies vanaf maten voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.