• Gratis verzending vanaf €25
  • Verzending binnen 24 uur
  • Niet goed, geld terug
  • Klantenservice: 06-26130078
  • Alles op voorraad

De wintersportspecialist in skikleding voor kinderen!

SHOP BLOG
Babiators Zonnebrillen
Van hoog naar laag sorteren

De coolste baby zonnebril

Babiators werd in 2011 opgericht door een piloot van de Amerikaanse marine en zijn vrouw in Amerika. Samen ontwikkelde ze een ontzettend stoere zonnebril voor kinderen vanaf 0 tot en met 12 jaar. De Babiators is een hippe kinderzonnebril met een stoer pilotendesign en bijna onbreekbaar door het frame van zacht, buigzaam, BPA-vrij rubber. Het frame van zacht rubber zorgt er ook voor dat de bril comfortabel zit. De zonnebril biedt 100% UVA & UVB bescherming, zodat je jouw Chickie of Binkie met een gerust hart buiten kunt laten spelen. Ook wordt de Babiators veel gebruikt door kinderen die op wintersport gaan. Deze zonnebril wordt geleverd met een unieke garantie: je krijgt een nieuwe zonnebril bij breuk of verlies!

Een unieke garantie regeling

Als je Babiators binnen een jaar kapot- òf kwijtraakt dan krijg je kosteloos een nieuwe! Bij breuk of verlies meld je dit bij Babiators via https://www.babiators.com/guarantee/redeem. Vervolgens krijg je een nieuwe Babiators thuis gestuurd. Je betaald dan alleen de verzendkosten.

Babiators bij Chickies & Binkies

De Babiators kwamen we op het spoor door een bekende webblog over mode en trends voor kinderen.  We hebben inmiddels 6 kleuren in ons assortiment in twee verschillende maten. We verkopen Babiators in een maat van 0-3 jaar en in een maat van 4-7 jaar.