• Gratis verzending vanaf €25
  • Verzending binnen 24 uur
  • Niet goed, geld terug
  • Klantenservice: 06-26130078
  • Alles op voorraad

De wintersportspecialist in skikleding voor kinderen!

SHOP BLOG
Reef

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Reef staat voor slippers en sandalen

Reef is één van de bekendste merken ter wereld als het gaat om slippers, sandalen en schoenen, geïnspireerd op surfen. Al 25 jaar worden de slippers va Reef wereldwijd het meest gedragen. Voor de allerkleinsten verkoopt Chickies & Binkies slippers en sandalen van het surfmerk Reef.  

De leukste kinder slippers

Kinderen op slippers… dat geeft je een gevoel van zomer en lekker weer. Onze kinderen vinden het ook erg relaxt om op slippers te lopen en te spelen. De slippers van Reef zijn van erg goede kwaliteit en zien er supercool uit. Comfortabele sandalen en slippers van Reef zijn eco-vriendelijk, duurzaam, comfortabel en gewoon super stoer! De slippers voor kinderen van Reef zijn gemaakt met de allerbeste materialen, zoals leer, rubber en specialistische kunststoffen. De Reef slippers voor kinderen in maat 21 t/m maat 26 hebben aan de achterkant van de hak een elastisch bandje. Indien je kind dit niet meer gebruikt kan je dit er gemakkelijk afknippen. En vergeet ook die handige sandalen niet, welke geen bandje tussen de tenen heeft. Extra comfortabel & hartstikke cool! Daar kan je mee gezien worden op het strand, op school of in de speeltuin!

Chickies & Binkies en Reef 

Lente/zomer 2015 heeft Chickies & Binkies al een deel van de collectie van Reef kunnen inkopen. Vanaf 2016 is Chickies & Binkies officiële dealer van Reef en kunnen wij jullie het grootste deel van de collectie voor jongens en meisjes aanbieden.