• Gratis verzending vanaf €25
  • Verzending binnen 24 uur
  • Niet goed, geld terug
  • Klantenservice: 06-26130078
  • Alles op voorraad

De wintersportspecialist in skikleding voor kinderen!

SHOP BLOG
Roxy
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren

Roxy 

Roxy werd in 1990 door Quiksilver opgericht. Wat begon als een merk die zwempakken en bikini’s verkocht aan surfende meisjes en vrouwen, groeide uit tot een lifestyle wereldmerk voor meisjes en vrouwen. Wij vinden dat Roxy staat voor cool, Chickie, stoer, girlpower, maar zeker ook beach, snow en sportief. Roxy is net als Quiksilver zowel actief in het imago beach als in het imago snow.

Roxy in Nederland

Roxy is een merk die ook bij de Nederlandse meisjes en vrouwen erg populair is. Sinds de oprichting verkoopt Chickies & Binkies ook Roxy. De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat Roxy een behoorlijke vaste groep fans heeft in ons land. Eigenlijk zien wij Roxy terug bij meisjes in allerlei omgevingen. Ik kom het unieke logo van Roxy tegen op school op jurkjes, rokjes en shirtjes bij meisjes. We komen Roxy tegen op het strand met superstoere bikini’s en hempjes voor meiden en we komen Roxy veelal tegen in de winter(sport) met warme winterjassen voor meisjes en lekkere warme vesten en hoodies voor meiden.

Roxy, in de zomer én winter!

In de zomer heeft Roxy de focus op de verkoop van o.a. stoere bikini’s, slippers, t-shirts, rokjes, jurkjes en korte broeken voor baby’s, peuters en meisjes. In de winter biedt Roxy een uitgebreid assortiment met kleding en accessoires op het gebied van Snow. De wintersport kleding van Roxy kan natuurlijk ook gewoon in eigen land gedragen worden. De kleding is juist heel populair onder jonge meiden op het schoolplein. Roxy staat bekend om de flitsende vrolijke vrouwelijke kleuren die zorgen voor een sportief, stoer en flitsend imago.

Roxy bij Chickies & Binkies

Roxy wordt de komende jaren één van onze hoofdmerken voor de meiden. Ze bieden namelijk naast snow en beach kleding en accessoires ook een uitgebreid assortiment van vrijetijdskleding voor kinderen (meisjes) van 0 tot 12 jaar aan. Dit zorgt ervoor dat onze klanten het hele jaar door Roxy producten kunnen kopen. In de zomer verkopen wij Roxy bikini’s voor meisjes, Roxy t-shirts, Roxy rokjes en Roxy jurkjes, Roxy slippers of sandalen. In de herfst/winter verkopen we veelal Roxy winterjassen, Roxy skibroeken of snowboardbroeken voor kinderen, Roxy hoodies en Roxy shirts.