• Gratis verzending vanaf €25
  • Verzending binnen 24 uur
  • Niet goed, geld terug
  • Klantenservice: 06-26130078
  • Alles op voorraad

De wintersportspecialist in skikleding voor kinderen!

SHOP BLOG
Smith helmen en brillen
Van hoog naar laag sorteren

Smith

Smith  is één van de beste merken ter wereld op het gebied van goggles voor kinderen en helmen voor kinderen. Goggle is het internationale woord voor skibril of snowboardbril. Smith is een Amerikaans bedrijf dat optimaal gebruik maakt van alle nieuwste technologieën en design als het gaat om veiligheid, conform en warmte.

Smith kinder helmen 

Wij kunnen jullie vanuit eigen ervaring vertellen hoe belangrijk een goede helm en een goede goggle voor je kinderen zijn. Beide producten zorgen voor veiligheid én warmte. De helm moet goed zitten en beschermt het hoofd van je kind bij het vallen tijdens het skiën, snowboarden, skateboarden, schaatsen of fietsen (goede helm tip: wij gebruiken onze helmen soms ook bij schaatsen of fietsen van onze kinderen). Daarnaast biedt een helm warmte in winterse omstandigheden tijdens de wintersport op de piste. Het hoofd van jouw kind groeit veel minder snel dan andere lichaamsdelen, waardoor kinderen een goede verstelbare helm van Smith wel een jaar of 5 kunnen gebruiken (soms zelfs langer).  En geloof mij, koop meteen een goede helm als je op wintersport gaat met je kinderen, want deze is duurzaam en komt vaker van pas dan je zal verwachten. Bovendien zijn budget helmen die voor weinig worden aangeboden in de supermarkt en sommige sportwinkels ècht van mindere kwaliteit. Wij hebben ooit ook een budget helm aangeschaft voor onze oudste zoon. De hele binnenkant van deze helm raakte los en na één week wintersport was de helm al niet goed te gebruiken. De helmen van Smith zijn van topkwaliteit!

Smith kinder skibril of goggle 

Zoals eerder benoemd is Goggle het internationale woord voor skibril of snowboardbril. Een goede goggle voor kinderen is minste zo belangrijk als een helm. Een goggle zorgt voor een beter zicht op de piste, beschermt tegen wind en sneeuw in de ogen van onze kinderen en bij het vallen op het gezicht en hoofd. Hoe beter de goggle, hoe beter het zicht en hoe minder de goggle beslaat. Kwalitatief minder goede goggles beslaan heel snel en hebben aanzienlijk minder zicht. Een geloof mij, als ouder is het geen pretje of je kind continue aan het jammeren is omdat hij slecht ziet omdat zijn goggle steeds beslaat…. De Smith goggles zijn van zeer goede kwaliteit.

Bestel Smith bij Chickies & Binkies

De Smith helmen en goggles voor kinderen zijn vanaf de herfst bij Chickies & Binkies te bestellen in verschillende coole kleuren, mèt of zonder stoere print. Bovendien heeft Anon een samenwerking met o.a. Angry Birds. Met een stoere helm van Angry Birds maak je de kinderen erg blij. Goggles en helmen van Smith voor kinderen zijn vanaf de herfst los te bestellen of als complete bij elkaar passende set, zowel voor jongens als voor meisjes.