• Gratis verzending vanaf €25
  • Verzending binnen 24 uur
  • Niet goed, geld terug
  • Klantenservice: 06-26130078
  • Alles op voorraad

De wintersportspecialist in skikleding voor kinderen!

SHOP BLOG
The North Face
Van hoog naar laag sorteren

The North Face is kwaliteit! 

The North Face staat voor kwaliteit, functionaliteit, degelijkheid en design. We zijn erg blij dat we onszelf sinds 2015 officiële The North Face dealer mogen noemen. The North Face werd in 1966 opgericht in Amerika (San Francisco). The North Face is gestart als aanbieder in de bergbeklimmerswereld. Inmiddels is The North Face de technologische koploper in het ontwerpen, de productie en de verkoop van outdoorkleding en -uitrusting.

Chickies & Binkies en The North face 

Chickies & Binkies heeft The North Face geselecteerd als één van de vaste merken voor de winterperiode. In Nederland begint The North Face steeds populairder te worden. De technisch hoogwaardige jassen en andere kleding wordt naast de outdoor liefhebbers ook steeds meer gekocht voor gebruik in het dagelijks leven. Dat heeft o.a. te maken met het feit dat The North Face steeds meer aandacht besteedt aan een mode bewust design met moderne kleren en uitstraling. Uiteraard is The North Face ook erg populair onder de mensen die graag op wintersport gaan. De jassen en andere kleding is van grote kwaliteit en houdt volwassenen en zeker ook kinderen erg warm in winterse omstandigheden.

Collectie van The North Face voor kinderen 

The North Face collectie voor kinderen is klein maar fijn! We zijn erg onder de indruk geraakt van de producten die The North Face op de markt brengt voor kinderen. Eén van de paradepaardjes van The North Face voor de komende jaren, namelijk de jas “The North Face Thermoball” is vanaf de herfst ook voor jongens en meisjes de koop in onze webshop. Voor baby’s heeft The North Face supercoole baby skipakken. Daarnaast heeft The North Face voor peuters ontzettend leuk reversible winterjassen en skibroeken die jouw Chickie of Binkie aan twee kanten kan dragen. Dan krijg je echt waar voor je geld!

Mini me

The North Face voor kinderen heeft een hoog “mini me” gehalte. Papa en mama in een The North Face jas, dan de kinderen ook maar. Deze mensen willen we graag naar onze webshop trekken. Volgens de Nederlandse distributeur van The North Face is Chickies & Binkies vanaf herfst/winter 2015 direct één van de grootste The North Face kinderkleding van Nederland. Wij hebben alle vertrouwen in dit wereldmerk!