• Gratis verzending vanaf €25
  • Verzending binnen 24 uur
  • Niet goed, geld terug
  • Klantenservice: 06-26130078
  • Alles op voorraad

De wintersportspecialist in skikleding voor kinderen!

SHOP BLOG

Origineel kraamcadeau

Ook voor een origineel kraamcadeau kan je bij ons terecht

Origineel kraamcadeau

De Babiators zonnebril voor baby's is een origineel kraamcadeau

De Babiators is een hit in Amerika. Deze stoere pilotenbril voor baby's en jonge kinderen is van zeer goede kwaliteit en bijna onbreekbaar. Chickies & Binkies verkoopt de Babiators in verschillende kleuren. We hebben een maat van 0 tot en met 3 jaar en een maat van 4 tot en met 7 jaar. Hierboven zien jullie onze jongste zoon Mika. Op deze foto met zijn stoere Babiators is Mika 5 maanden. 

Ik ben ervan overtuigd dat je met Babiators een heel origineel en stoer kraamcadeau hebt waarmee je echt in de smaak zal vallen bij de kersverse ouders. Jonge ouders krijgen erg vaak dezelfde soort kraamcadeautjes. Met een Babiators zal je ze echt verrassen. Bovendien kan Chickies & Binkies de Babiators gratis voor je inpakken!

Babiators zonnebrillen zijn zowel erg handig in de zomer als in de winter (voor baby's die op wintersport gaan). De zonnebril voor baby's voldoet aan alle eisen om de oogjes van een baby goed te beschermen tegen de zon. Bekijk onze Babiators en click HIER.

Wees in de zomer onderscheidend met de Babi-Kini

Origineel kraamcadeau

Beelden zeggen in dit geval meer dan duizend woorden. De Babi-Kini is in één woord VET! Chickies & Binkies heeft de Babi-Kini geimporteerd uit Californië, het walhalla van de beachwear. Momenteel is Chickies & Binkies zelfs de enige aanbieder van de Babi-Kini in Europa! Als je op kraamvisite gaat als er ergens een meisje is geboren en je neemt de Babi-Kini mee als cadeautje weet ik zeker dat dit originele kraamcadeau in de smaak valt. 

Chickies & Binkies heeft verschillende types Babi-Kini in het assortiment met diverse stoere en schattige prints. Bovendien hebben de babymaten van Babi-Kini zelfs een speciaal bikinibroekje waar de luier heel makkelijk onder kan en niet meer te zien is. 

Bekijk onze Babi-Kini's in onze webshop en click HIER.

Met een Barts muts, wantjes of sjaal kan je op kraamvisite komen

Barts baby mutsje

Als er een baby in je omgeving wordt geboren in de herfst of winter periode, dan is een Barts baby mutsje, sjaal en/of wantjes een heel origineel kraamcadeau. Baby's moeten als het kouder wordt goed warm worden gehouden. Een Barts kraamcadeau is niet alleen heel erg origineel, maar ook erg functioneel. Bovendien is Barts een ontzettend cool merk dat bij alle jonge ouders erg geliefd is. 

Chickies & Binkies heeft in de herfst- en winterperiode een uitgebreid assortiment van deze schattige mutsjes, wantjes en sjaaltjes. Click HIER voor onze producten van Barts. Chickies & Binkies pakt het cadeautje gratis voor je in!