• Gratis verzending vanaf €25
  • Verzending binnen 24 uur
  • Niet goed, geld terug
  • Klantenservice: 06-26130078
  • Alles op voorraad

De wintersportspecialist in skikleding voor kinderen!

SHOP BLOG

Over ons

Hier lees je over Chickies & Binkies

Chickies & Binkies

Chickies & Binkies is sinds 2009 dé webshop in lifestyle kleding en accessoires voor kinderen van 0 tot 12 jaar op het gebied van Snow, Street en Beach. Onze focus ligt op de online verkoop van exclusieve merken, kwalitatieve kleding en accessoires met een cool en stoer imago die niet in iedere winkelstraat en webshop verkrijgbaar zijn. Volgens onze leveranciers is onze collectie qua kleur, print of algehele uitstraling nèt iets meer gewaagd dan de collectie die zij verkopen aan andere retailers of webshops. 
We combineren onze webshop met een interessante blog met allerlei artikelen die raakvlakken hebben met onze doelgroep. 

Specialist in snowwear voor kids 

In de herfst- en winterperiode ligt onze focus op kleding en accessoires die jullie kinderen nodig hebben tijdens de wintersport. We verkopen stoere hoodies en de meest coole winterjassen, maar ook helmen, goggles, mutsen, sjaals, handschoenen, sneeuwlaarzen en zelfs snowboards en bijhorende snowboardschoenen!

Sterk in beachwear voor kids

In de lente- en zomerperiode verkopen we de leukste, stoerste en meest exclusieve kleding en accessoires die jullie kinderen nodig hebben op het strand. We hebben de coolste shirts, boardshorts, zwembroeken, slippers, beachsocks en petten in onze collectie!

Bijpassende vrijetijdskleding voor kids

Onze specialismes Snow en Beach vullen we het gehele jaar aan met relaxte en stoere vrijetijdskleding en accessoires (Street). 

Persoonlijk

wietse en annalies

Vanaf eind januari 2015 zijn Annalies Bouma en Wietse de Wit de nieuwe eigenaren van Chickies & Binkies. Ze hebben de webshop overgenomen van Pam Scholtens. Annalies en Wietse zijn woonachtig in Harlingen, één van de Friese Elfsteden. Als ouders van 3 Binkies, namelijk Nick, Jari en Mika ervaren wij dat het, zeker buiten de grote steden, vaak lastig is om in de fysieke winkels coole, exclusieve en kwalitatief goede kinderkleding en accessoires te vinden. Jullie kennen het vast ook wel…. de juiste kleur of maat die je zoekt is er niet en vaak ontbreekt het werkende ouders aan tijd om uitgebreid te gaan shoppen. Bovendien is het voor veel ouders geen pretje om met jonge kinderen te gaan winkelen.

Online shoppen is gemak en relaxed!

Lekker relax achter je PC, laptop, tablet of telefoon op zoek gaan naar coole kinderkleding of accessoires is niet alleen erg leuk, maar zeker ook erg gemakkelijk. Ons doel is een vaste groep klanten opbouwen die we het hele jaar door kunnen voorzien van leuke, exclusieve en hele stoere kinderkleding en accessoires.