• Gratis verzending vanaf €25
  • Verzending binnen 24 uur
  • Niet goed, geld terug
  • Klantenservice: 06-26130078
  • Alles op voorraad

De wintersportspecialist in skikleding voor kinderen!

SHOP BLOG

Smith Daredevil kinder skibril Ultraviolet Brush Dots (kan ook over een bril gedragen worden)

Schrijf de eerste review over dit product

Een goede goggle is voor je kind erg belangrijk op de piste. De goggle beschermt het gezicht en de ogen bij het vallen of tegen de zon en wind. De brillen van Smith voor kinderen zijn zowel qua techniek als qua design van prima kwaliteit.

€ 55,00

€ 39,95

Veilig betalen met iDeal Niet goed, geld terug

Beschrijving

De skibrillen van Smith voor kinderen zijn zowel qua techniek als qua design van prima kwaliteit. De skibril is voorzien van een antislip band die ervoor zorgt dat de ski- of snowboardbril niet van de helm afglijdt. De band is eveneens makkelijk verstelbaar voor ieder kinderhoofd. Daarnaast is de skibril van binnen afgewerkt met een fleece rand die ervoor zorgt dat hij lekker zacht tegen het hoofd van je kind aanzit. De Ignitor Mirror lens die in deze skibril zit is een "all weather" lens die je kind in verschillende weersomstandigheden prima kan gebruiken. De spiegelende lens weerkaatst het licht van de zon en de sneeuw erg goed. De techniek van de lens is dusdanig opgebouwd dat de lens niet tot nauwelijks beslaat. Daarnaast is de lens contrast verhogend waardoor je kind goed zicht heeft op de piste. Een kenmerk van deze Smith Daredevil skibril is het feit dat hij geschikt is voor brildragende kinderen. Hij heeft het kenmerk OTG, dat wil zeggen "Over The Glasses". Deze skibril kan namelijk over de reguliere bril worden gedragen tijdens het skiën of snowboarden. Een goede goggle is voor je kind erg belangrijk op de piste. De goggle beschermt het gezicht en de ogen bij het vallen of tegen de zon en wind. De skibrillen c.q. goggles van Smith zijn van erg goede kwaliteit. Als je een goede bril zoekt waar je kind jaren mee vooruit kan dan heb je met deze Smith goggle een prima keuze. En geloof mij, je wil niet dat je chickie of binkie tijdens de wintersport aan het klagen is over een skibril die steeds beslaat of van de helm afglijdt.

Specificaties

Nee

Maatinformatie

Deze ski- of snowboardbril van Smith voor kinderen is onesize, in ieder geval geschikt voor kinderen vanaf 3 tot en met 12 jaar. De skibril kan eventueel over een reguliere bril worden gedragen.
SCHRIJF BEOORDELING